Drinking water

Oplev rent vand nemmere end nogensinde før

Nyd friskrenset drikkevand serveret direkte fra dit køkkenbord. Den danske vandteknologivirksomhed Aquaporin introducerer sammen med Philips en ny vandstation, der kan filtrere drikkevand for PFAS og andre forurenende stoffer nemt og bekvemt. Og så forhandles den hos Imerco.

Du skal hverken skrue, bore eller bygge om for at installere den nye vandstation fra Philips. Den stilfulde sorte maskine skal blot tilsluttes en stikkontakt, og så er du i gang med at rense dit vand. Imerco har allerede lanceret den første af to modeller designet af Philips med Aquaporins teknologi indeni, der gør det muligt at rense vandet optimalt, hvad end du ønsker at servere det reneste vand for din baby, dig selv, dine gæster eller blot vil nyde den rene smag i din te eller kaffe.

”Vi har fået et stærkt produkt i vores sortiment af køkkenudstyr, der adresserer en af tidens store tendenser – behovet for rent vand. Vi vil gerne tilbyde forbrugerne et produkt, der er baseret på dansk teknologi, og som kan servere friskrenset vand på en nem og bekvem måde direkte fra køkkenbordet”, udtaler Thomas Blixenkrone, Retail Direktør hos Imerco.

Den patenterede Aquaporin Inside® filtreringsteknologi fjerner op mod 110 forskellige typer urenheder i vandet, heriblandt virus, PFAS, bakterier og kalk, og så kan du desuden i realtid måle kvaliteten af dit drikkevand direkte på displayet. Vandstationen er produceret i et anti-bakterielt og BPA-frit materiale, og kan servere vandet i netop den temperatur, du ønsker, så du ikke først skal koge det og vente på at det afkøler.

”Når landets største detailkæde tager et produkt ind, der benytter sig af vores teknologi, så er det et anerkendende skulderklap. Vi bliver ved med at udvikle på og arbejde med vores teknologi, og dette er blot ét eksempel på, hvordan Aquaporin kan implementeres i løsninger,” siger Matt Boczkowski, CEO hos Aquaporin.

Imerco har mere end 160 butikker fordelt i hele Danmark, og den nye vandstation fra Philips er både tilgængelig i Imercos webshop og kan bestilles i alle fysiske butikker.

Nyd de mange muligheder

Når du betjener vandstationen, kan du vælge tre forskellige temperaturer, og du kan blandt andet opleve renset kogende vand komme ud på få sekunder.

Med til systemet følger to kander, der gør, at du altid kan have koldt filtreret vand lige ved hånden, da den ene kande kan stå i køleskabet. Det giver også mulighed for at servere friskrenset vand for hele selskabet, når du har gæster på besøg.

”Vi er glade for a​t kunne tilbyde en løsning, der er moderne i stil og passer godt ind i den skandinaviske livsstil. Vi har glædet os til at lancere vores produkt i en detailkæde af Imercos størrelse,” siger Alex Rishøj, CEO hos Philips Water Solutions.

Den nye vandstation er allerede tilgængelig og koster 4999 kroner (medlemspris 3.699 kr.). Den kan købes her.

Om Aquaporin

Aquaporin er en dansk vandteknologivirksomhed sat i verden for at løse globale vandudfordringer ved hjælp af bioteknologi. Vores naturinspirerede Aquaporin Inside®-teknologi er baseret på Nobelpris-vindende forskning og bruges til at rense og genanvende vand i industrier, i vores hjem og endda af NASA i rummet. Teknologien er integreret i alle vores produkter og fjerner effektivt PFAS, pesticider, nitrat, vira, tungmetaller og andre forurenende stoffer fra drikkevand med det formål at forbedre kvaliteten og tilgængeligheden af rent drikkevand på verdensplan.

Published on December 2023 in ,